Suomestakin käsin nostetaan hattua edesmenneelle Chester Benningtonille – Blind Channel julkaisi oman näkemyksensä Linkin Park -hitistä

Oululaisbändi tarttui Meteora-levyn Numb-singleen.
1.8.2017 12:41

Numb on yksi niistä Linkin Park -biiseistä, joita kuuntelee eri tavalla nyt Chester Benningtonin ennenaikaisen poismenon myötä. Oululainen Blind Channel on tarttunut nyt tähän alun perin vuonna 2003 julkaistuun kappaleeseen ja esittää siitä menehtyneen esikuvansa kunniaksi oman tulkintansa. Katso yhtyeen uunituore video yläpuolelta.

”Linkin Park on ehdottomasti yksi suurimmista syistä koko Blind Channel- yhtyeen olemassaoloon sekä ulosantiin. Hybrid Theory– sekä Meteora -albumit soivat tiuhaan tahtiin meidän ensimmäisessä, siivouskomeron kokoisessa treenikämpässä. Näinä hetkinä syntyivät tämänkin yhtyeen ensimmäiset demot”, orkesteri kertoo tiedotteessa.

”Rockmusiikin legendoja tippuu koko ajan päivä päivältä, mutta etenkin superlahjakkaan Chesterin kuolema kosketti tätä porukkaa, koska laulajana hän oli väittämättä eräs tärkeimmistä esikuvista. Koettiin, että ollaan velkaa tää versio maailmalle sekä Chesterille.”

Blind Channelin voi nähdä seuraavan kerran keikalla 5. elokuuta Kotkan Dark River -festareilla. Kukaties tämäkin kappale on mukana setissä.

Lisää luettavaa