Surullista seurattavaa – Slashin avioerosotkut alkavat saada sangen rumia sävyjä

3.11.2016 08:45

Guns N’ Roses -kitaristi Slash haki eroa vaimostaan Perla Ferrarista vuonna 2014. Pariskunnalla ei ollut avioehtoa, joten eroprosessin myötä alkoi kamppailu omaisuuden jakamisesta: Perla on oikeutettu puoleen Slashin vuosina 2001–14 tienaamasta varallisuudesta. Ja sekös ei kitaristia miellytä.

Niinpä Slash veti hiljattain jokseenkin kyseenalaisen kortin hihastaan: hänen tuoreen kantansa mukaan Slash ja Ferrar eivät koskaan olleetkaan kunnolla naimisissa, joten varoja ei ole tarpeen jakaa. Asiasta uutisoi muun muassa Blabbermouth.

Väite perustuu siihen, että Ferrar ehti olla vuonna 1993 kuukauden päivät naimisissa toisen miehen kanssa. Tuo liitto ei ollut tähtiin kirjoitettu, mutta Ferrar ei ollut aikanaan täyttänyt kaikkia tarpeellisia asiakirjoja pikaliittonsa lopettamiseksi. Asia valkeni Slashille ja Ferrarille, kun he hakivat nuoremmalle pojalleen kaksoiskansalaisuutta.

Slashin siirto tuntuu sivustakatsojan silmään epäreilulta, koska paitsi että hän ja Ferrar avioituivat ja hankkivat kaksi lasta, he myös uusivat valansa vuonna 2011.

Slash haki avioeroa jo aikaisemmin vuonna 2010, mutta tuolloin hakemus vedettiin takaisin.

Perla Ferrar kertoi TMZ-sivuston toimittajalle pitävänsä Slashin näkemyksiä ”nöyryyttävinä”, ”satuttavina” ja ”epäkunnioittavina yhteisiä lapsiamme kohtaan”.

Slashin ajatus avioliiton pätemättömyydestä tuskin menee läpi oikeudessa, sillä lain mukaan pariskuntaa käsitellään lakituvassa aviopuolisoina, mikäli heillä on ollut perusteltu syy olettaa olevansa avioliitossa.

Lisää luettavaa