Sydänkohtauksen saanut Bauhaus-nokkamies välitti hyviä uutisia: ”Olen jälleen tolpillani”

Peter Murphy kiittää lääkintähenkilökuntaa hyvästä hoidosta.
26.8.2019 12:48

Uutisoimme hiljattain goottipioneeri Bauhausin nokkamiehenä tunnetuksi tulleen Peter Murphyn joutuneen kiireellisesti sairaalaan sydänkohtauksen vuoksi 13. elokuuta. Murphy julkaisi aiheen tiimoilta sunnuntaina 25. elokuuta sosiaalisessa mediassa huojentavan tilannepäivityksen ja kertoi olevansa jälleen hyvissä voimissa. Hienoa!

”Viimeisimmän sydänkohtausepisodin, jonka vuoksi jouduin Lenox Hillin sairaalaan ja kävin läpi tehohoitoa, jälkeen voin ilokseni ilmoittaa, että olen toipunut täysin. Kiitos mahtavalle tiimille lääkäreitä, spesialisteja, hoitajia ja muulle henkilökunnalle, olen jälleen tolpillani”, Murphy tiedottaa.

”Kiertuemanageriani Brian Lowea ja assistenttiani Chantal Thomasta olivat suoraan apuna henkeni pelastamisessa, enkä voi kiittää heitä kylliksi. Haluan myös kiittää jokaista ystävääni ja faniani, jotka ovat tukeneet minua tämän läpi. Olen erityisen kiitollinen Bauhaus-bänditovereilleni.”

Murphy myös toivoo faneiltaan laulajalle osoitettujen kukkien ja lahjojen sijaan lahjoituksia The American Heart Associationille.

Lisää luettavaa