Taas etsitään Suomen parasta musiikkivideota – Äänestä suosikkiasi!

Äänestäjien kesken arvotaan Soundin vuosikertoja.
1.8.2019 13:10

Elokuun 22.–25. päivä järjestetään perinteinen (ja erittäin mainio) Oulun musiikkivideofestivaali. Sen yhteydessä palkitaan kuluneen vuoden hienoimmat audiovisuaaliset teokset, ja tuttuun tapaan myös yleisö pääsee äänestämään suosikkinsa.

Tämän vuoden äänestys on juuri auennut osoitteessa omvf.inertica.fi. Valinnanvaraa riittää, sillä kotimaiseen kilpailuun pääsi 323 videota. Mukana olevien artistien kirjo on valtava aina isoista mainstream-nimistä omakustannetason toimijoihin.

Oulun musiikkivideofestivaalien ohjelmistosta löytyy kaikenlaista kiinnostavaa musiikkivideonäytöksistä dokumentteihin. Jälkimmäisistä mukana on esimerkiksi Pekka Myllykoskesta kertova Mystinen metsätyömies, ranskalaisesta ilmakitaristista kertova French Kiss Goes To Oulu sekä ambientmusiikin erikoisohjelmalle omistettu Avaruusromua 28 vuotta. Festareilla nähdään myös Anna Erikssonin taide-elokuva M.

Festarin jatkoklubeilla soittavat muun muassa Jukka Nousiainen ja Draama-Helmi.

Soundi on Oulun musiikkivideofestivaalien yhteistyökumppani ja äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan seitsemän Soundi-lehden vuosikertaa.

Lisätietoja: OMVF.net

Lisää luettavaa