Taas musiikkia ja videoita: mm. Norah Jones, Rush, CMX ja Philm

Netin syövereihin on taas päätynyt paljon kuunneltavaa ja katseltavaa. Pori Jazziin saapuvan Norah Jonesin erittäin odotettu Little Broken Hearts -pitkäsoitto on nyt kuultavana musiikkifaneja aikaisemmin antaumuksella palvelleen Npr.orgin sivulla.

Ja löytyyhän samasta paikasta myös muun muassa Spiritualizedin Sweet Heart Sweet Light.

Kotimainen metalliyhtye Ghost Machinery on puolestaan coveri-puuhissa. Varsin legendaariset suomalaisrallit eli Zero Ninen Never Stop Runnin’ ja Iron Crossin Fight For The Strangers löytyvät täältä.

Kerrottakoon myös, että aikaisemmin vain viisiminuuttisena versiona julkaistu New Orderin Elegia on nyt kasvanut lähes kahdenkymmenen minuutin mittaan. Itsemurhan tehneelle Ian Curtisille kirjoitettu tribuuttikappale julkaistaan myös vinyylinä. Laulu löytyy täältä.

Slayer-rumpali Dave Lombardon tähdittämän Philm-yhtyeen Harmonic-debyytiltä poimitun Area-biisin pariin taas pääsee täällä. Ipecac Recordings julkaisee Harmonicin toukokuun puolivälissä.

Kanadalaislegenda Rushin Headlong Flight -single taas soi Rolling Stonen sivulla. Lohkaisu on peräisin yhtyeen kesäkuussa ilmestyvältä Clockwork Angels -albumilta. Kuulostaapa mainiolta.

Pixies taas jakaa ilmaiseksi neljän biisin live-ep:tä. Coachella-festivaalilla vuonna 2004 nauhoitetut kappaleet löytyvät täältä.

Jos mennään videopuolelle niin CMX:n 14. studioalbumi on parhaillaan synnytyssalissa. Tarkemmin sanottuna CMX on siirtynyt tutun Inkfish-studion suojiin luottotuottaja Raken kanssa.

Studioterveisiä tarjoillee tuore video, mutta uutta CMX-musiikkia tämä pätkä ei vielä tarjoile. Ainakaan luultavasti.

Kotimainen metalliyhtye Before The Dawn palaa julkaisurintamalle Rise Of The Phoenix -albumilla huhtikuun lopulla. Pitch-Black Universe -kappaleen video näkyy täällä.