”Tämä on kummallisin parivaljakko sitten Mick Fleetwoodin ja Samantha Foxin…” – The Times nostaa Nightwishin näyttävästi esiin

28.3.2015 11:25

Vuonna 1785 Englannissa perustettu The Times on eräs maailman arvostetuimmista sanomalehdistä. Sen vuoksi onkin kovin mukavaa, että The Times julkaisi näyttävän Nightwish-jutun torstaina 26. maaliskuuta.

”What happened when the evolutionary biologist joined the metal band” -otsikoidun tarinan on kirjoittanut toimittaja Ed Potton. Brittijournalisti keskusteli niin metallimusiikista, evoluutioteorioista kuin niiden yhteenliittymästäkin (siis Nightwishin uudesta Endless Forms Most Beautiful -albumista) Tuomas Holopaisen ja levyllä vierailevan Richard Dawkinsin kanssa Lontoossa helmikuun alkupuolella. Jutun nettiversio löytyy täältä.

– Täällä pohjoisessa ei välttämättä täysin ymmärretä, miten älyttömän kova juttu se on, kun The Times julkaisee ison jutun suomalaisesta rockyhtyeestä. En voi sanoin kuvailla, miten hieno asia tämä on, Nightwishin brittijäsen Troy Donockley sanoo.

– Tämä on eräällä tavalla samaa sarjaa Wembley-areenan keikan kanssa… Kun minä olin pikkupoika, Wembleyllä esiintyivät vain Led Zeppelinin ja Pink Floydin kaltaiset meganimet. Ja nyt me nousemme tuohon samaan joukkoon – uskomatonta!

Endless Forms Most Beautiful julkaistiin perjantaina 27. maaliskuuta ja yhtye jakoi tapauksen kunniaksi tuntikausien ajan nimikirjoituksia Forumin kauppakeskuksessa Soundin Facebookista löytyy kuvia!

Lisää luettavaa