Tämä saattaa olla kiinnostavaa: Matt Sorum lupailee ”mehukkaista mehukkainta” Guns N’ Roses -kirjaa

2.3.2018 08:02

Kaikki rockveteraanit tuntuvat julkaisevan kirjoja vuoron perään, ja nyt on Matt Sorumin vuoro. Guns N’ Rosesissa Use You Illusion -aikakautena soittanut sekä The Cultista ja Velver Revolveristakin tunnettu rumpali kertoi Two Hours with Matt Pinfeld -podcastissa, että hänen elämäkertakirjansa on paraikaa työn alla. Haastattelusta uutisoi tekstimuodossa Blabbermouth.

”Olen työstänyt sitä nyt neljän kuukauden ajan, ja kasassa on varmaan jotain tuhat sivua. Totta kai sitä editoidaan vielä”, Sorum sanoo.

”Hyvä siitä kuitenkin tulee. Siitä tulee mehukkaista mehukkain kaikista GNR-kirjoista, ja mukaan tulee tietysti asiaa muustakin kaikesta, mitä olen tehnyt. En ole mikään loppuun ajettu tyyppi, en ole katkera. Kyllähän sitä on tapahtunut kaikenlaista ikävää, mutta haluan vain kertoa asioista suoraan enkä pidätellä.”

Sorum mainostaa, että kerrottavaa riittää runsaasti Gunnareiden ulkopuoleltakin. Ennen rockmuusikon uraansa Sorum mainitsee esimerkiksi salakuljettaneensa kovia huumeita, ja onhan hänellä hihassaan kaikenlaisia tarinoita esimerkiksi Cultin ajoilta.

Sorumilta kysyttiin myös, harmitteleeko hän, kun miehelle ei tullut kutsua Guns N’ Rosesin reunion-kiertueelle. Vastaus on varsin diplomaattinen.

”Kun ihmiset kysyvät tuosta, vastaan, että kuulkaapas, olin mukana silloin kun homma oli suurimmillaan. Kyllähän minä voisin mennä ja soittaa niitä kappaleita taas, ei siinä olisi mitään ongelmaa, mutta olen hyvin kiitollinen, kun sain olla bändissä juuri silloin kun olin. Se oli isoin kiertue, mitä GNR koskaan teki. Olimme suurimmillamme siinä vaiheessa ja elimme kaksi ja puoli vuotta tien päällä. Se oli hienoa.”

Lisää luettavaa