”Tämän naisen tissit ovat niin isot, että niillä ratkaisisi nälänhädän” – lavalle päätyneet rintaliivit olivat liikaa Disturbed-pomolle

Disturbed-päällysmies David Draiman oli jälleen vauhdissa orkesterinsa 18. päivä kuluvaa kuuta Teksasin Midlandissa heittämällä keikalla. Tällä kertaa mies ei tosin keskittynyt sättimään yleisön jäseniä, vaan pikemminkin menetti niin sanotusti itsehillintänsä fanin hänelle kesken konsertin ojentamien rintaliivien johdosta.

”Jeesus sentään, ovatko nämä sinun?”, mies hämmästeli ja aloitti sitten melkoisen verbaalisen tykityksen: ”Hyvät naiset ja herrat, luokaapa katseenne näihin massiivisten murkuloiden matkakääreisiin! Minun täytyi ottaa hetki happea, sillä tämähän on aivan hullua. Kiitos. Tämä on kerrassaan hienoa. Aion steriloida nämä ja laittaa ne näytille.”

Tämäkään hehkutus ei vielä riittänyt paljastamaan Draimanin sanaisen arkun pohjaa, vaan paukkuja riitti vielä huulenheiton eräänlaiseen loppuhuipennukseenkin:

”Tämän naisen tissit ovat niin isot, että niillä ratkaisisi nälänhädän. Se on aivan naurettavaa. Täällä on lapsia, luultavasti melko nälkäisiäkin lapsia, joten miksi et olisi hyödyksi? Hyvät naiset ja herrat, mikäli jälkikasvunne on keikan jälkeen nälissään, kääntykää tämän nuoren naisen puoleen.”