Tampere Beatles Happening tekee paluun – ensi viikonloppuna riittää tribuuttibändejä ja puhujavieraita

16.8.2023 12:55

Tampere Beatles Happening palaa kuvioihin muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Liverpoolin popjättiläistä juhlittiin Mansessa vuosina 2010–17, mutta sitten tulivat koronat ja sellaiset sotkemaan kuvioita. Nyt palataan taas ikivihreiden sävelmien pariin useiden tribuuttibändien ja kaikenmoisten puhujavieraiden voimin.

Beatlesin perintöä juhlitaan tällä erää Tuulensuun Palatsissa Tampereen Hämeenkadulla. Tapahtuma järjestetään 18.–20. elokuuta.

”Muutaman vuoden tauon jälkeen meillä on suunnaton ilo julkistaa Tampere Beatles Happening, ainakin vielä kerran. Puitteet vanhassa 1920-luvun elokuvateatterissa Tuulensuun Palatsissa ovat kuin luodut The Beatlesin musiikille ja seminaareille, joiden puhujavieraat tulevat suoraan yhtyeen tarinan ytimestä”, kertoo tapahtuman taiteellinen johtaja Mikko Kangasjärvi tiedotteessa.

Festivaalilla esiintyvät kotimaiset yhtyeet Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band, Jussi Syren & The Groundbreakers, Beat Less sekä She’s Leaving Home. Lisäksi mukana ovat asiantuntijavieraat Kenneth Womack Yhdysvalloista ja Chris Thomas Isosta-Britanniasta. Womack on kirjoittanut useita Beatles-aiheisia kirjoja, ja Thomas työskenteli George Martinin alaisuudessa White Albumin äänityksissä vuonna 1968.

Tapahtuman kolmen päivän liput maksavat 111 euroa Tampere-talon myyntikanavista. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös lippuja festivaalin yksittäisille keikoille ja muuhun tarjontaan. Katso lisätietoja täältä.

Lisää luettavaa