Tampereelle uusi kesäjuhla! Freedom Festivalin vieraina Saimaa ja Atomirotta

15.12.2015 10:42

Tampereen muutenkin kiitettävän vilkas festarikesä saa täydennystä. Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä ulkoilmafestivaali Freedom Festival täyttää Ratinan alueen monipuolisella musiikilla.

Ensimmäisten artistijulkistusten joukossa ovat kotimaan festarijyrä Atomirotta, kunnianhimon rajoja koetteleva progepopyhtye Saimaa sekä brittiläinen hip hop -akti Little Simz.

Kotimaista talenttia lisäävät Death Hawks, Elias Gould, Plutonium 74, Asa yhtyeineen sekä Teksti-TV 666. Lisää esiintyjiä on vielä luvassa niin meiltä kuin muualtakin.

– Haluamme tuoda Tampereen monipuoliseen kesätapahtumakattaukseen oman lisämme. Otamme paikkamme Blockfestin, Tammerfestin ja Valtterin rinnalta kirjavalla ja genrerajoja kumartamattomalla kokonaisuudella. Kuten nimikin kertoo, niin vapaus on kantava teema tapahtuman ohjelmavalinnoissa. Freedom ei ole genretapahtuma, kertoo artistituottaja Antti Hietala.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen Yo-talo Oy, Alt Agency & Management ja 03Crew.

Tikettiin tulee torstaina 17.12. myyntiin erikoiserä edullisia kahden päivän lippuja. Tarjous on voimassa vuoden loppuun asti.

Freedom Festival Tampereen Ratinassa 1.-2.7.2016.

www.facebook.com/FreedomFestivalTampere

Lisää luettavaa