Tampereelle uusi klubikonsepti – Sorsaklubi tavoittelee yleisöä, joka ei muuten rockklubeilla käy

Tampere-talo ilmoittaa avaavansa uuden klubikonseptin talon itäpäädyssä sijaitsevaan Sorsapuistosaliin. Tammikuussa aloittava Sorsaklubi tarjoaa ”tanssittavia keikkoja varhaisilla soittoajoilla sekä laadukkaan musiikkiympäristön myös klubiskeneen tottumattomalle yleisölle”, tiedotteessa kerrotaan. Kevätkauden keikoilla nähdään kotimaisia räppäreita ja nousevia kykyjä – genrerajat ylittävää hittimusiikkia, klubi itse muotoilee.

”Suomesta löytyy paljon musiikkia rakastavaa yleisöä, jotka eivät ole vielä löytäneet itselle sopivaa keikkapaikkaa. Sorsaklubilla voi tanssia ja riehua hyvän musan tahdissa ja ehtii vielä ajoissa kotiin tai iltaa jatkamaan”, kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas tiedotteessa.

”Sorsaklubin meininki artistikattauksesta ilmeeseen ja markkinointiin eroaa merkittävästi Tampere-talon muusta tarjonnasta. Usean artistin keikkailtojen lisäksi olemme keskustelleet yhteistyöstä muun muassa vaateketjujen, skeittiyhdistysten ja lifestyle-julkaisujen kanssa. Haluammekin tarjota klubiskeneen jotain uutta, erilaista ja leikkisää”, sanoo puolestaan Tampere-talon liiketoimintapäällikkö Mika Nevalainen.

Suurin osa Sorsaklubin keikoista on ikärajattomia. Kevään viisi ensimmäistä konserttijulkistusta tulivat myyntiin tänään Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippu.fi-palvelussa. Liput keikoille maksavat 24,50 € (Ysäribileet 29,50 €).

Sorsaklubit keväällä 2019:
18.1. Karri Koira, Kube, Bizi
9.2. Ysäribileet – Pandora, Movetron, DJ Oku Luukkainen (K18)
28.2. Redrama, Nelli Matula
15.3. Rähinä Special – Spekti, Brädi, Uniikki
12.4. What the Duck??! Lisätiedot julkaistaan helmikuussa
11.5. Asa, View, Cledos (K18)
25.5. Who the Duck??! Lisätiedot julkaistaan huhtikuussa