Tampereen Saarihelvetti ampuu isolla tykillä: ohjelmisto on valmis, mukana Bat & Ryyd

24.5.2023 11:07

Tampereen Viikinsaaressa järjestettävä Saarihelvetti-festivaali on saanut koko ohjelmatarjontansa valmiiksi, ja loppuun säästettiinkin melkoinen jysäys. Tapahtuma nimittäin tiedottaa, että itse superduo Bat & Ryyd saapuu paikalle riemastuttamaan juhlakansaa. Hyvä!

Muita viimeisiä kiinnityksiä ovat sinfonisen deathcoren asiantuntijayhtye Assemble the Chariots, digiharmonikan taituri Netta Skog, rockia ja twerkkauksta (!) yhdistävä Martta Rautio sekä Tampere Burlesquen esiintyjäkaarti. Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Moonspell, Rotting Christ, Diablo Swing Orchestra, Harakiri for the Sky, Decapitated, Turmion Kätilöt, Vorna, Lähiöbotox ja Lost Society.

”SaariHelvetin viimeinen ohjelmajulkistus keskittyy perinteisesti sideshow-tyyppisiin esiintyjiin. Tänä vuonna mukana on muun muassa meille jo perinteistä burleskia ja parinmuodotusisku Speed Dating in Hell, mutta myös hevifestareille joidenkin mielestä ehkä ’sopimatonta’ ohjelmaa. Uskon kuitenkin, että kun Bat & Ryyd tarjoaa ehtaa tavaraa, vakavinkin hevihenkilö hymyilee ainakin salaa”, promoottori Rowan Rafferty tuumaa tiedotteessa.

Saarihelvetti juhlitaan 4.–5. elokuuta. Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteessä hintaan 66,50–99,50 euroa.

Lisää luettavaa