”Tän levyn biisejä on tullut kuunneltua laittoman paljon” – Lost Societyn Samy Elbanna nostaa esiin vuoden kovimmat kiekot

31.12.2022 19:50
”Best Of -listat on mulle aina vaikeita koska musiikkia, siis kaikenlaista musiikkia, rakastavana ihmisenä kuuntelen paljon uutta, ja on aina maailman siisteintä löytää uusia hienoja levyjä ja niitä on melkein mahdotonta laittaa paremmuusjärjestykseen.. Mutta nostan silti esiin viisi albumia, joita olen vuonna 2022 fiilistellyt, ja jotka ehdottomasti ansaitsevat maininnan. Mutta silti shoutout jokaiselle bändille ja artistille jotka ovat tehneet omaa juttuaan ja julkaisseet musaa 2022!”
Näin toteaa If The Sky Came Down -albumin lokakuussa julkaisseen metalliryhmä Lost Societyn laulaja-kitaristi Samy Elbanna.
Entä se lista? Tältä se näyttää:
Blind Channel: Lifestyles Of The Sick And Dangerous 
Tän levyn biisejä on tullut kuunneltua laittoman paljon, ja jumalauta kun vaan toimii. Näillä jäbillä on aina ollut oma tyyli ja visio, eikä ole mitään niin siistiä kun nähdä kun se visio suurenee ja sitä viedään maailmalle. Tästä tää vasta alkaa, ja odotan innolla miten maailmanvalloitus jatkuu. Tälläsillä biiseillä ja koukuilla suunta on vain ylöspäin.
Lorna Shore: Pain Remains
Juuri kun sitä ajatteli ettei deathcore-genreä voi uudistaa niin tämä tuli levy. Huhhuh. Mikään tämän tyylinen musa ei ole koskaan onnistunut herkistämään samalla tavalla kun tämä. Se että onnistuu tän tyylisen musan kanssa tekemään biisejä, jotka oikeasti “jää päähän” niin silloin on todellisesti onnistunut. Ja onhan se myös selvä, että bändin laulaja Will Ramos on heittämällä kyseisen tyylisuunnan kovin vetäjä.
Ghost: Impera
Tätä ei kovasti tarvitse selittää. Tobias on nero, brändäyksen ja biisinkirjotuksen ja kaiken suhteen. Mielettömät kertsit ja vahva visio ovat aina vahvasti läsnä. Ghost on heittämällä maailman mielenkiintoisin rock bändi tällä hetkellä.
Gettomasa: Vastustamaton
Heittämällä kovimpia hiphop-levyjä mitä on pitkään aikaan tullut Suomesta. Masan flow, lyriikat ja habitus ovat vailla vertaa, ja onhan se nastaa, että ”Jyväskylä-edustus” on myös vahvasti esillä.
Architects: The Classic Symptoms Of A Broken Spirit
Architects on ollut mulle tosi tärkeä bändi todella monta vuotta. Architects on täydellinen todiste todella muuntautumiskykyisestä jengistä, joka ei selkeästi halua tehdä aina vain samaa juttua. Uudella levyllä on esimerkiksi paljon siistejä kone-elementtejä, jotka miellyttää vanhaa NIN-diggaria kovasti. Lisäksi laulaja Sam Carterin monipuoliset laulusuoritukset ovat mielettömät. Näitä biisejä odotan innolla näkeväni myös livenä!

Lisää luettavaa