”Seuraavaksi meitsiltä lähti vaatteet…” – Lost Society -keulakuva muistelee rajua COB-kastetta

Kuva: Iiro Palva-Aho

Children Of Bodomin Hate Crew -sisäpiiriin kuuluu harvoja ja valittuja henkilöitä. Eräs heistä on jyväskyläläisen Lost Societyn laulajakitaristi Samy Elbanna.

Mies muistelee juhlallista kastetilaisuutta seuraavasti:

– Olimme vähän yli vuosi sitten uuden vuoden aattona Oulussa keikalla Children Of Bodomin  kanssa ja myöhemmin illalla oli tietenkin kunnon bileet. Ammuimme raketteja konserttisalin takapihalla ja muuta mukavaa, Elbanna sanoo.

– Juhlat jatkuivat hotellilla ja heitin sitten Bodomin ukoille, että mitenkäs sen COBHC-kasteen kanssa. No, Alexi Laiho kaivoi jostakin viskiflindan ja seuraavaksi meitsiltä lähti vaatteet. Sitten mentiin hotellin suihkutilaan ja könysin seisomaan käsilläni. Sitten jätkät kaatoivat viskiä suuhun ja joka helvetin paikkaan ja kohta sitä tuli ulos nenästäkin. Muistan elävästi, että seuraavat tunnit olivat aika hirveitä, kun joka paikkaa kirveli niin helvetisti.

Entä miten Lost Society Braindead Crew’iin voi liittyä?

– Katsotaanpa… Ensin tämän henkilön täytyy juoda meidän kanssamme rehelliset kännit. Kun ehdokas kokee olevansa valmis, hän antautuu meille täydellisesti ja kertoo syvimmistä tunteistaan ilman mitään estoja. Toisten kuunteleminen, tunteista puhuminen ja avoimuus ovat tärkeitä asioita meidän Braindead-kerhossa. Lopuksi kuuntelemme yhdessä Samuli Edelmannin Ei mitään hätää -kappaleen. Myös ”best gig ever” -tatuoinnin voi ottaa, mutta se on vapaaehtoista.

Sillä lailla! Lisää Lost Society -tarinaa löytyy uudesta Soundista!

Lost Society julkaisee Braindead-kolmosalbuminsa 12. helmikuuta. Tässä alla on avaussinkku I Am The Antidoten video: