Tanskalaisen thrash metal -veteraani Artilleryn rumpali Josua Madsen menehtyi onnettomuudessa vain 45-vuotiaana

12.3.2023 21:11

Tanskalaisen Artilleryn rumpali Josua Madsen on kuollut. 45-vuotias muusikko menehtyi onnettomuudessa viime torstaina.

Uutisoinnin mukaan Madsen oli palaamassa uuden yhtyeen treeneistä Kööpenhaminan ja Roskilden välisellä tiellä kun linja-auto törmäsi häneen.

”Rakkaat ystävät, fanit ja perhe. Heräsimme tänään traagisiin uutisiin rakkaan ystävämme ja yhtyetoverimme Josuan pois menosta”, yhtye kirjoittaa sosiaalisessa mediassa. ”Rakas Josua, olet viimeiset kymmenen vuotta ollut osa laajennettua perhettämme. Olemme soittaneet, tapelleet, nauraneet ja itkeneet yhdessä katsellen tulevaisuuteen samalla nykyisyyttä arvostaen. Sinulla oli lämmin sielu ja suuri sydän. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat poikasi ja perheesi luona. Toivomme sinulle rauhaa ja iloa matkallasi.”

Thrash metal -genren kehityksessä omaa osaansa näytellyt Artillery oli alunperin toiminnassa vuodesta 1982 vuoteen 1991. Bändi palasi yhteen seitsemän vuotta myöhemmin, mutta hajosi jälleen vuosituhannen vaihteessa. Sittemmin orkesteri on ollut toiminnassa uudelleen vuodesta 2007 lähtien. Madsen liittyi kokoonpanoon vuonna 2012, jonka jälkeen julkaissut neljä studioalbumia.

Lisää luettavaa