Tanskalaisrokkarit tekivät oman versionsa Metallican kappaleesta, joka ei kuulu James Hetfieldin suosikkeihin – kuuntele Volbeatin Don’t Tread on Me

Volbeat, Provinssi 2018

Kuten olemme aiemmin useampaankin otteeseen raportoineet, Metallica julkaisee nimikkoalbuminsa 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi levystä uudelleenmasteroidun juhlapainoksen sekä tribuuttilevyn, jolla artistit laajalta rintamalta esittävät omia versioitaan juhlakalun kappaleista.

Nyt maistiaisena tulevasta on julkaistu tanskalaisen Volbeatin näkemys Don’t Tread on Me -kappaleesta. Biisin pariksi tehdyn musiikkivideon löydät tuosta alempaa.

Kappale itsessään on siitä(kin) mielenkiintoinen, että se debytoi liveolosuhteissa vasta vuonna 2012 mustan albumin 20-vuotisjuhlakiertueella. Osittain, ellei jopa kokonaan, tämä johtunee siitä, että veisu ei lukeudu James Hetfieldin suosikkeihin, kuten mies tunnusti vuonna 2001 Playboylle.

”Siellä on joitain biisejä, joista en pidä”, mies kommentoi. ”Don’t Tread on Me on luultavasti yksi niistä, jotka eivät musiikillisesti lukeudu suosikkeihini.”