Tapahtumajärjestäjät siirtävät entiselle Hartwall-areenalle sovittuja konsertteja muualle

Muun muassa The Curen, Ozzy Osbournen, Elton Johnin ja Kissin konsertit siirtyvät toisaalle.
7.3.2022 12:25

Helsinki-areena, joka tunnettiin ennen nimellä Hartwall-areena, on ollut viime päivinä paljon otsikoissa. Ensin J. Karjalainen ilmoitti siirtävänsä konserttinsa pois ex-Hartwall-areenalta Helsingin vanhalle jäähallille, sitten juomavalmistaja Hartwall ilmoitti lopettavansa markkinointiyhteistyösopimuksen areenan kanssa, koska sen omistajiin kuuluu venäläisiä, jotka ovat kansainvälisillä pakotelistoilla Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Sopimuksen purkamisen vuoksi hallin nimi vaihtui Hartwall-areenasta Helsinki Halliksi areenaa pyörittävän yrityksen mukaisesti.

Nyt, kuten toverilehtemme Rumba uutisoi, muut tapahtumajärjestäjät ovat myös päättäneet siirtää entiselle Hartwall-areenalle sovittuja suurkonsertteja toisaalle. Ticketmaster on infonnut aiheesta tällaisiin tapahtumiin lippuja ostaneita asiakkaitaan sähköpostitse ja Live Nation, joka jo aiemmin ilmoitti lopettavansa kaiken toimintansa Venäjällä, on muuttanut tapahtumiinsa keikkapaikkojen kohdalle TBC eli ”to be confirmed”, vahvistetaan myöhemmin.

Tällaisia entiseltä Hartwall-areenalta muualle siirtyviä keikkoja ovat muun muassa Björkin (12.6.), Eric Claptonin (17.6.), Kissin (20.6.), Dua Lipan (23.6.), Queenin (24. ja 25.7.), The Curen (8.10.) sekä vuodelle 2023 suunnitellut Ozzy Osbournen ja Elton Johnin konsertit. Näiden uusista tapahtumapaikoista infotaan myöhemmin tapahtumien virallisissa kanavissa.

Nimenvaihdos Hartwall-areenasta Helsinki Halliksi on herättänyt vastustusta myös kaupungin johdossa. Esimerkiksi Helsingin apulaispormestari Daniel Sazonov twiittasi aiheesta ja vaati kaupunkia poistamaan nimensä hallin nimestä.

Päivitys 7.3.2022 kello 18.38: Lisätty Live Nationin Facebook-tiedote asiasta.

Lisää luettavaa