Tarina siitä, kuinka nu metal -kiertuekavereidensa löysiin housuihin kyllästynyt Pantera-kitaristi osti koko bändille uudet pöksyt

17.12.2021 19:50

Vuonna 1999 Black Sabbath kiersi Yhdysvaltoja Panteran ja tuolloin funkkaavaa nu metalia veivanneen Incubusin kanssa. Talk Toomey Podcastin haastattelussa Incubus-keulakuva Brandon Boyd muisteli retkeä ja kertoi pienen tarinan siitä, kuinka edesmennyt Pantera-kitaristi Dimebag Darrell osti koko poppoolle uudet farkut.

”Kiertueella oli hetki, jolloin Panteran kundit pilailivat löysien farkkujemme kustannuksella, sillä se oli 90-lukua eivätkä he olleet oikein löysien housujen miehiä” Boyd tarinoi. ”Ja sanoisin että me suorastaan juhlistimme erojamme, mutta yhdessä vaiheessa siitä tuli vitsi. Pari kaveria toi pukuhuoneeseemme tarjottimen, jolla oli uusia Wranglerin farkkuja ja Jack Daniels -shotteja.”

”He tulivat sisään, se oli muistaakseni joko Dime… se taisi olla Dime, joka sanoi ’Teidät farkkunne istuvat huonosti. Vetäkää nämä päällemme ja ottakaa nämä shotit.'”, Boyd jatkoi. ”Ketä me olimme sanomaan ei näille kavereille? Muistan pusertautuneeni Wranglerin fakkuihin, ne taitavat olla minulla edelleen jossain tallella, otin shotin ja melkein oksensin… en ole koskaan ollut erityisen kova juomaan. Mutta joo, vaikka he eivät olisi niin pitäneet bändistämme, he olivat kannustavia, ja se oli mahtava juttu.”

Kuuntele haastattelu alta.

Lisää luettavaa