Tarina syntymän ihmeestä – Ensinäytössä Vuolan Vapaa uljas onnen lapsi aamun

Vuola.
Petri Vilén

Kappale löytyy The Grammersista tutun Jussi Vuolan soolodebyytiltä, jota juhlistetaan Turun Utopiassa 20.5.

Muun muassa The Grammersin ja Mystonsin riveistä tuttu muusikko-tuottaja Jussi Vuola julkaisi Alouv-soolodebyyttinsä viime viikolla. Nyt Soundissa saa ensiesityksensä levyn avaavan Vapaa uljas onnen lapsi aamun -kappaleen video, joka on kuvattu Vuolan pyörittämällä V.R. Studiolla elokuussa 2021. Videon grafiikoista vastaa Sunniva- ja The Feral Young -yhtyeistä tuttu Oliver Webb.

Vapaa uljas onnen lapsi aamun on syntymä. Se kuvastaa niin Vuolan syntymää artistina, Alouv-albumin tarinan alkua kuin myös koko Vuola-projektin konseptia symmetriansa ja mantransa kautta”, Jussi Vuola avaa.

Alouv-albumia juhlistetaan huomenna perjantaina 20.5. Turun Utopia-klubilla, jossa lavalle nousee Vuolan sooloyhtyeen lisäksi myös The Grammers. Samalla kerätään varoja The Grammersin kahdeksannen albumin nauhoittamiseen, jota yhtye lähtee tulevana kesänä tekemään Walesiin legendaariseen Rockfield-studioon. Studiossa ovat vuosien saatossa levyttäneet muun muassa Queen, Oasis, Motörhead, Black Sabbath sekä HIM.