The Grammersin Jussi Vuola kumartaa toisella soolosinglellään Led Zeppelinille ja Bostonille – Kappale on omistettu puolison menettäneelle läheiselle

Videolla esitellään Vuolan nuori ja nälkäinen livebändi.

Pitkän linjan muusikko ja tuottaja-äänittäjä, muun muassa The Grammersin ja Mystonsin riveistä tuttu Jussi Vuola julkaisee Alouv-soolodebyyttinsä 20. toukokuuta. Levyltä on aiemmin julkaistu maistiaisena Soundissa ensinäytössä ollut kappale Under Above Orion Venus Loves ja nyt levyltä on lohkaistu toinen single Laugh Vivid Often Adore Unity. Ensimmäisen singlen ja pitkäsoiton tavoin myös Laugh Vivid Often Adore Unityn tuotot lahjoitetaan Ukrainan sodan uhreille Unicefin keräyksen kautta.

Laugh Vivid Often Adore Unity on Vuolan suora kumarrus ”menneisyyden jättiläisille” Led Zeppelinille ja Bostonille, ja Robert Plant, Jimmy Page ja Tom Scholz onkin merkitty myös kappaleen tekijätietoihin. Kappale on omistettu hiljattain puolisonsa aivan liian varhain menettäneelle Vuolan siskolle ja se maalaa kuvan elämän jälkeisestä jälleennäkemisestä ja antaa uskoa tähän elämään.

Katso Jan Tryggin ohjaama, Vuola-sooloprojektin livebändin esittelevä video tuosta ylempää.