Tasavallan Presidentiltä tulossa tuplalevyllinen harvinaista arkistomateriaalia – Tässä maistiaisena Kirkalle mennyt kappale

Changing Times and Movements -tupla sisältää kaikkiaan kuusi biisiä, joita yhtye ei koskaan itse levyttänyt.

Svart Records julkaisee tulevana keväänä progepioneeri Tasavallan Presidentin uuden, arkistomateriaaleista kootun livelevyn Changing Times And Movements. Tuplaliven julkaisupäivä on 9.4.2021 ja samana päivänä julkaistaan uudelleen myös studiolevyt Tasavallan Presidentti ja Milky Way Moses vinyyli- ja cd-painoksina.

Changing Times and Movements – Live in Finland and Sweden 1970–1971 sisältää konserttitaltioinnit Ruisrockista ja Tukholman Skeppsholmen-festivalilta vuodelta 1970 sekä vuonna 1971 taltioidun Yleisradion Poppop-konsertin Lappeenrannassa. Live sisältää tuttujen klassikoiden lisäksi kaikkiaan kuusi biisiä, joita Tasavallan Presidentti ei koskaan levyttänyt: laulaja Frank Robsonin kirjoittama Going Back, Kirkan albumille myöhemmin päätyneet Whirlwind Nightmare, The Old Woman ja Gigolo, Blodwyn Pig -laina Ain’t Ya Coming Home sekä Jukka Tolosen soololevyltä Summer Games löytyvä Impressions of India.

Svart on nyt julkaissut maistiaisena levyltä löytyvän, kitaristi Jukka Tolosen ja laulaja Frank Robsonin käsialaa oleva Gigolo-kappaleen, joka äänitettiin vuotta myöhemmin Kirkan Nykyaikaa-albumille, jolla Presidentti-muusikot Tolonen, Robson, basisti Måns Groundstroem ja rumpali Vesa Aaltonenkin soittavat. Nyt kappale julkaistaan siinä muodossa, jossa se kuultiin tuoreeltaan Lappeenrannan radiokeikalla vuotta aiemmin. Kuuntele Tasavallan Presidentin liveversio tuosta yläpuolelta.