Tässä se nyt on: Sedu Koskisen alias Zedu De Lucan video on vuoden 2020 välitön klassikko

Vuosi 2020 on ollut sellainen vuosi, että harvapa osasi odottaa edellisenä uudenvodenyönä, mitä kaikkea tuleman pitää. On ollut pandemiaa, kurjuutta, hätäännystä, hämmennystä ja murhetta – ja nyt vuoden päätteeksi vielä Sedu Koskisen soolosingle näin kaupan päälle.

63-vuotias ravintola-alan suurmies siis ilmoitti hiljattain aloittavansa uran artistina. Koskisen debyyttisingle näki päivänvalon eilen Seiskan sivuilla, ja nyt kappaleen musiikkivideo on vapaassa levityksessä Youtubessa. Katso siis yläpuolelta, mitä Zedu De Luca -nimellä toimiva Koskinen on saanut aikaiseksi. Kappaleen on säveltänyt Tauski Peltonen, kuinkas muuten.

Soundin verkkotuottaja myöntää auliisti, ettei ymmärrä tästä peliliikkeestä yhtään mitään, eikä oikeastaan enää mistään muustakaan. Onnea ja menestystä Zedulle valitsemalleen tielle. Yllekirjoittanut toimittaja vetäytyy nyt kellariin, laittaa luukun perässään kiinni, pistää valot pois ja odottaa, että tämä ihmeellisyyksien vuosi viimein päättyisi. Kiitos ja näkemiin. Nahkurin orsilla tavataan.