Taylor Hawkinsin muistokonserteista on tulossa kunnon spektaakkeli: mukana Brian May, Liam Gallagher, Josh Homme, Geddy Lee…

Broadimage / Shutterstock / AOP

Foo Fighters näyttää etenevän samaa reittiä kuin Queen kulki aikanaan Freddie Mercuryn muistokonsertin kanssa. Yhtye ilmoitti taannoin juhlivansa edesmenneen rumpalinsa Taylor Hawkinsin muistoa kahdella suurkonsertilla Lontoossa ja Los Angelesissa, ja nyt Classic Rock kertoo, että Lontoon-keikan esiintyjäkaartista on ainakin osa julkistettu. Los Angelesin -konsertin esiintyjät kerrotaan ilmeisesti vielä aivan lähiaikoina.

Lontoossa joka tapauksessa Hawkinsia kunnioittavat sellaiset kovan luokan nimet kuin Stewart Copeland, Liam Gallagher. Brian May, Roger Taylor, Josh Homme, Geddy Lee, Alex Lifeson, Wolfgang Van Halen, Supergrass, Mark Ronson, Jane’s Addictionin Chris Chaney, jazz-muusikko Omar Hakim, Chrissie Hynde, The Darknessin Rufus Taylor ja Hawkinsin kanssa soittohommia tehneet Chevy Metalin muusikot. Myös koomikko Dave Chappelle on menossa mukana.

Lontoon-keikka järjestetään 3. syyskuuta, ja Yhdysvalloissa tapahtuu sitten 27. syyskuuta. Wembleyn-konsertin pääsyliput tulevat myyntiin 17. kesäkuuta, kannattanee olla nopea jos haluaa paikalle päästä.