TB-Aholalla uusi bändi, tuoretta mm. Mastodonilta

Teräsbetonin riveissä suosioon noussut Jarkko Ahola tekee nyt tulemista AHOLA-yhtyeen kanssa. Mukana ovat myös Jari "Jamo" Laitinen (basso) ja Antti Mäkelä (rummut). Kitaristin henkilöllisyys selviää lähiaikoina.

Tiedotteen mukaan "yhtyeessä sekoittuu sopivasti nykyaika ja rockin aina yhtä olennainen menneisyys. Bändin musiikin ytimessä ovat iskusävelmät, fiilis ja tietenkin taito tehdä että soittaa oikeaa ja tuhtia monipuolista rockia, jossa aitous sekä tunne ovat valttia turhan poseeraamisen jäädessä muille."

– Olen työskennellyt AHOLAn parissa jo pitkän aikaa ja alusta alkaen biisintekoni on ollut lähinnä englanninkielistä rockmusiikkia, Ahola sanoo.

– Kuuden biisin omakustanne on valmiina ja etsimme tällä hetkellä "sitä oikeaa" eli levy-yhtiötä. Kuulijapalaute on ollut hyvin myönteistä. Tarkoitus olisi tämän vuoden aikana saada homma siihen pisteeseen, että päästään studioon tekemään pitkäsoittoa. Tosin tuo omakustannekin on kyllä sen verran kovaa tavaraa, että siitäkin voisi virallisen julkaisun tehdä.

AHOLA soittaa ensimmäisen keikkansa Helsingin On The Rocksissa 6. elokuuta. Liput keikalle ovat jo myynnissä Tiketissä.

Ruotsalaisyhtye The Resistance on puolestaan julkaissut ensimmäisen kappaleensa. Nimimiehistä kootussa ryhmässä soittavat Marco Aro (ex-The Haunted), Jesper Strömblad (ex-In Flames), Glenn Ljungström (ex-In Flames), Alex Losbäck Holstad ja Chris Barkensjö.

An Eye For An Eye löytyy täältä.

Mastodonin syyskuun lopulla ilmestyvältä The Hunter -albumilta peräisin oleva Black Tongue -biisi löytyy puolestaan täältä.

Ja jos Mastodonin Troy Sandersin talo kiinnostaa niin se olisi nyt myytävänä!