Ted Nugent tykittää: Donald Trump on johtaja, jonka Amerikka tarvitsee ja Princen kuolema oli säälittävä tapaus

28.5.2016 11:53

Rock Music Star haastatteli värikkäistä lausunnoistaan tunnettua veteraanirokkari Ted Nugentia aiemmin tällä viikolla ja juttutuokion puheenaiheisiin lukeutuivat muun muassa Yhdysvaltain presidenttikilpa ja Gene Simmonsin Prince-kommentit. Kuten odottaa saattaa, vanhalta villimieheltä löytyi herkimpiä huimaavaa lauottavaa molemmista.

Kysyttäessä miehen mielipidettä Donald Trumpin mahdollisesta presidenttiydestä, Nugent antoi palaa oikein toden teolla:

– Uskon, että Donald Trump on johtaja, jonkalaista Amerikka juuri nyt tarvitsee tässä hyvän ja pahan, tienaajien ja verenimijöiden ja laillisen ja laittoman välisessä taistelussaan. Mikäli amerikkalaiset eivät ymmärrä äänestää Trumpia 2016, häpeällinen ja itseaiheutettu Obaman, Clintonin ja Sandersin Amerikan spiraalisyöksy jatkaa jyrkkenemistään, rysähtäen lopulta maahan ja tuhoten toivomme tulipallona taivaan tuuliin. Taistelen kaikin voimin estääkseni tämän tapahtumasta Amerikalle.

Puheen kääntyessä Gene Simmonsin kohua nostattaneisiin Prince-kommenteihin, Nugent heitti lisää löylyä edelleen lämpimänä sihisevälle kiukaalle:

– Valitettavasti minun täytyy yhtyä Genen alkuperäisiin kommenteihin ja todeta, että on todellakin säälittävää kuinka joku voi vielä nykypäivänä puuhastella tunnetusti niin itsetuhoisten aktiviteettien kanssa. Hulluuden määritelmä on toistaa tiettyä kaavaa, mutta odottaa joka kerta eri lopputulosta. Menetimme jälleen yhden lahjakkaan artistin tämän hullujen valintojen takia.

Lisää luettavaa