Tehosekoitin tarjoilee rokkishow’n Helsingin Jäähallissa – ”Tuotantoa pengotaan nurkkia myöten”

Klassinen rockshow, lamput hernemaissipaprikaa, hiilihapposavua ja sitä rataa, toteaa kitaristi Matti Mikkola.
2.3.2020 09:24

Keikkalavoille paluun tekevä Tehosekoitin soittaa kesän festivaalikeikkojen päätteeksi ainutlaatuisen rockshow’n Helsingin Jäähallissa. Hajua & Energiaa: Estradilla Tehosekoitin -konsertti järjestetään Nordenskiöldinkadun hallissa lauantaina 31. lokakuuta. Liput tulevat Ticketmasterissa myyntiin maanantaina 9. maaliskuuta kello 9.

”Jäähallikeikka tarkoitti junnuna Amerikan show’ta ja rekvisiittaa sekä välähdystä suuresta maailmasta. Siellä tuli aikoinaan nähtyä monituiset heavysankarit. Omasta konsertista Nordiksella saattoi teininä vain haaveilla, joten kun yhtäkkiä tämä onkin mahdollista, haluamme pyrkiä tähän ideaaliin siitä silloin koetusta energiasta ja maagisuudesta. Klassinen rockshow, lamput hernemaissipaprikaa, hiilihapposavua ja sitä rataa… old school, mutta buli – tätä on luvassa”, kitaristi Matti Mikkola kertoo.

Solisti Otto Grundströmin mukaan jäähallikeikalle kannattaa ehdottomasti tulla, mikäli yhtyeen musiikkia on koskaan pyörinyt levylautasella. Luvassa saattaa nimittäin olla yllätys jos toinenkin.

”Tuotantoa pengotaan nurkkia myöten ja ehkäpä niille ’eka demo oli paras’ -tyypeillekin tarjoutuu mahdollisuus hyväksyvään nyökkäykseen”, Grundström vihjaa.

Lisää luettavaa