”Tervetuloa takaisin, veli!” – Sabaton tiedottaa kokoonpanomuutoksesta

Kitaristi Thobbe Englund on tullut takaisin.
9.2.2024 11:52

Vuonna 2016 kitaristi Thobbe Englundin saappaisiin hypännyt Tommy Johansson ilmoitti alkuvuodesta astuvansa sivuun Sabatonista. Osat ovat vaihtuneet, sillä nyt Englund hyppää vuorostaan Johanssonin saappaisiin ja palaa takaisin yhtyeen kitaristiksi.

”Thobbe liittyi bändiin alun perin keväällä 2012 ja päätti lähteä kesällä 2016 keskittyäkseen yksityiselämäänsä. Me tietenkin kunnioitimme hänen päätöstään ja erosimme sovussa. Siitä lähtien olemme pitäneet yhteyttä, onhan hän hyvä ystävämme. Nyt kahdeksan vuotta myöhemmin hän on tullut takaisin valmiina valloittamaan keikkalavat kanssamme ja olemme asiasta enemmän kuin iloisia”, todetaan toimitukseen lähetetyssä tiedotteessa.

”Ympyrä sulkeutuu ja olemme todella innoissamme Thobben paluusta. Hän on lahjakas kitaristi, säveltäjä ja mukava kaveri, jonka kanssa meillä on todella hauskaa. Meidän ei tarvinnut edes etsiä ketään muuta soittajaa, riitti kun vietimme uudenvuoden yhdessä todetaksemme, että aika on kypsä hänen paluulleen”, kommentoi basisti Pär Sundström.

”En löydä sanoja kertomaan, miten valmis ja innoissani olen, kun saan hypätä takaisin Sabatoniin. Tuntuu kuin olisin tullut takaisin pieneltä lomalta. Aika on oikea, ilmassa on rakkautta ja parhaat hetket vielä edessä”, kommentoi vuorostaan Englund.

Englundin soittoa on kuultu viimeksi vuoden 2016 The Last Stand -pitkäsoitolla. Yhtye työstää parhaillaan studiossa uutta albumia.

Lisää luettavaa