The Policen vuoden 2007 paluu jäi hiertämään Stingiä – ”Jos olisin tiennyt, miltä se tulisi tuntumaan, olisin jättänyt sen tekemättä”

21.3.2021 15:15

Sting paljastaa, että The Police vuoden 2007 paluu, joka poiki yhden kaikkien aikojen menestyneimmistä kiertueista, ei jättänyt jälkeensä sellaista fiilistä kuin mies alunperin toivoi.

Sting, Andy Summers ja Stuart Copeland löivät hynttyynsä yhteen 19 vuoden tauon jälkeen ja suuntasivat mittavalle maailmankiertueelle vuosien 2007–2008 välillä.

Sting perkaa tuntojaan tapahtuneesta tuoreessa Reader’s Digestin haastattelussa. Haastattelun on litteroinut NME.

”Tuohon aikaan nimesin kiertueen nostalgiaharjoitukseksi”, mies sanoo. ”Siltä minusta vain yksinkertaisesti tuntui, ja tuntuu edelleen. Mielestäni on ok olla rehellinen tuntemuksistaan, ja noin minä sen koin.”

”Tarkoitus ei ole vähätellä ihmisiä joiden kanssa olin tai sitä, kuinka asiat sujuivat, mutta niin minä vain asian näin, ja jos ihan rehellisiä ollaan, en halunnut muistaa sitä sellaisena”, Sting jatkaa. ”Jos olisin tiennyt miltä se tulisi tuntumaan, olisin jättänyt sen tekemättä.”

Sting kertookin suosivansa tätä nykyä vapautta, josta hän sooloartistina pääsee nauttimaan.

”Sooloartistina kokee tiettyä vapautta”, mies kuvailee. ”Kyse ei ole lainkaan vallasta, vaan mahdollisuudesta tuottaa täysin sellaista musiikkia, joka tuntuu sinusta oikealta.”

”Musiikki on kaikissa muodoissaan yhteistyöhön perustuva prosessi, aivan erityisesti bändissä, jossa sinun täytyy ottaa muita huomioon, jopa enemmän kuin itseäsi”, Sting jatkaa. ”Täysi vapaus urani suhteen on minulle sooloartistina toimimisessa sävähdyttävintä.”

Lisää luettavaa