The Rasmus -kitaristi Emppu Suhonen esiintyi Alice Cooperin kanssa hyväntekeväisyyskonsertissa – Videokuvaa katsottavissa

The Rasmus edusti Desmond Childin järjestämässä konsertissa.
29.6.2022 09:44

Desmond Child, joka on tehnyt hittejä muun muassa Kissille, Bon Joville, Aerosmithille ja Alice Cooperille, järjesti maanantaina 27. kesäkuuta Ateenassa Rocks The Parthenon -hyväntekeväisyyskonsertin, johon lauluntekijä oli kutsunut esiintymään hyviä ystäviään ja artisteja, joille tämä on kirjoittanut lauluja. Lavalle nousivat muun muassa Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, Kip Winger sekä The Rasmus, joka esitti konsertissa muun muassa Lauri Ylösen yhdessä Desmond Childin kanssa kirjoittaman Jezebel-kappaleen.

The Rasmuksen esiintymisen lisäksi kitaristi Emppu Suhonen nousi lavalle myös Alice Cooperin ja Kip Wingerin kanssa esittämään Desmond Childin Cooperille kynäilemiä hittejä kuten Poison. Konsertin lopuksi kaikki illan solistit nousivat valkoisiin pukeutuneina lavalle ja kajauttivat yhdessä ilmoille niin ikään Childin käsialaa olevan Livin’ On A Prayer -hitin.

Alapuolelta löydät yleisöstä käsin kuvattuja videoita sekä The Rasmuksen ja Suhosella vahvistetun Alice Cooperin esiintymisistä että kaikki solistit lavalle koonneesta loppuhuipentumasta.

The Rasmus julkaisee uuden Desmond Childin ja Joshuan tuottaman Rise-albumin 23. syyskuuta. Kesällä yhtyeen voi puolestaan nähdä erinäisillä festareilla ja 30. syyskuuta bändi konsertoi Helsingin jäähallissa.

Lisää luettavaa