The Sadies -keulakuva Dallas Good menehtyi vain 48-vuotiaana – ”Meillä ei ole sanoja tuntemallemme järkytykselle”

18.2.2022 22:27

Kanadalaisen rock’n’roll/country -suuruus The Sadiesin laulaja-kitaristi Dallas Good on kuollut. 48-vuotias muusikko menehtyi yhtyeen tiedotteen mukaan luonnollisiin syihin.

”Sanoinkuvaamattoman surun murtamina joudumme kertomaan Dallasin yllättävästä kuolemasta torstaina 17. helmikuuta”, yhtye kirjoittaa. ”Hän menehtyi luonnollisiin syihin 48-vuotiaana ollessaan lääkärin hoidossa aiemmin tällä viikolla löydetyn sepelvaltimosairauden johdosta. Hän oli poika, veli, aviomies, ystävä, yhtyetoveri, johtaja, pidättelemätön voima. Meillä ei ole sanoja tuntemallemme järkytykselle. Tunnemme samaa surua musiikkiyhteisön ja fanien kanssa. Lava on tänään pimeä yhden musiikin kirkkaimman valon sammuttua aivan liian aikaisin. Me rakastamme sinua, Dallas.”

Dallas perusti The Sadiesin veljensä Travis Goodin ja Sean Deanin sekä Mike Belitskyn kanssa vuonna 1994. Yhtye julkaisi useita albumeita vuosien 1998 ja 2017 välillä ja teki yhteistyötä muun muassa Neko Casen, Gord Downien, Garth Hudsonin ja Neil Youngin kanssa.

Lisää luettavaa