Ritari pallomeressä ja muutenkin kajahtanut meno – Sideways-keikkaan valmistautuva The Toxics julkaisi uuden videon

https://www.youtube.com/watch?v=SS2yTzSph1Y

Tulevana viikonloppuna Sideways-festivaalilla Helsingissä takuulla räjähtävän keikan soittava helsinkiläinen garagerock-pumppu The Toxics on saanut valmiiksi uuden singlen ja siihen videon. Tuon komeuden pääset kuulemaan ja näkemään nyt Soundin netissä, siis tuossa pari senttiä ylempänä.True Believers on kolmas näyte syksyllä ilmestyvältä debyyttilevyltä, jonka julkaisee ranskalainen Beast Records ja turkulainen Blast Of Silence. Kappaleen tuotannosta vastaa Lauri Eloranta, ja videon on ohjannut yhtyeen kitaristi Ilkka Luttinen. Ja videohan on… no, sopivasti tärähtänyt!

Debyyttiä onkin ehditty odotella. Siitä on nyt puolitoista vuotta, kun The Toxics esiteltiin Soundin Tarkkailuluokka-palstalla. Sen jälkeen yhtye onkin kokenut vaiheen jos toisenkin – levylähetys päätyi Turun sijaan Turkkiin, kokoonpano meni pariinkin kertaan uusiksi ja muuta sellaista pientä hidastetta – mutta nyt näyttää vihdoinkin olevan asiat kunnossa.

Ja hyvältähän tuo kuulostaa! Kaksi aiempaa tulevan albumin näytettä voit tsekata yhtyeen Soundcloud-tililtä. Sideways-keikka on kesän ainoa veto, mutta syksyn tullen yhtye lupaa taas aktivoitua keikkarintamalla laajemminkin.