Thin Lizzy -kitaristi väittää, ettei saanut Metallicalta korvausta vierailustaan metallijätin keikalla – ”He ovat paskiaisia”

AOP

Irlantilaisen Thin Lizzyn perustajiin lukeutunut kitaristi Eric Bell sanoo, ettei koskaan saanut korvausta 20 vuoden takaisesta esiintymisestään Metallican kanssa. Nykyisin 72-vuotias muusikko vieraili Metallican Dublinin Point Theatressa soittamassa konsertissa heinäkuun 5. päivä 1999.

Mies keuvailee Irish Sunille kuinka metallijätti lennätti hänet yksityiskoneella Englannista Dubliniin keikkaa varten. Bell oletti saavansa vierailustaan 2000 irlannin puntaa ja luuli, että palkkio maksettaisiin, kun Metallican edustaja tuli hyvästelemään hänet lentokentällä.

”Se oli noin puoli kolmelta aamulla. Kuljetukset oli järjestetty ja siellä oli auto valmiina heittämään minut kotiin”, mies muistelee. ”Odottelin mielessäni noin kahta tonnia, joka ei olisi ollut heille yhtään mitään. Mutta minulle lyötiin käteen Metallican t-paitoja, avaimenperiä ja hattuja. Minulle ei maksettu vittuakaan. Sitten he kaikki vain häipyivät. Vasta istuessani autossa matkalla kotiin tajusin, etteivät he olleet maksaneet minulle. Ajattelin saavani jotain postitse, mutta eihän sieltäkään mitään kuulunut.”

”Myöhemmin joku yritti tavoitella Metallicaa palkkiooni liittyen, mutta he huomasivat sen mahdottomaksi ja luovuttivat”, Bell jatkaa. ”He ovat paskiaisia. En voinut uskoa mitä he tekivät, erityisesti kun heillä on niin tolkuttomasti tuohta. Minulle olisi pitänyt maksaa 2000 puntaa, mutta en saanut mitään.”