Thrash-veteraanit kumartavat jälleen Rush-yhtyeen suuntaan uudella etäjamittelulla – Käsittelyssä klassikkobiisi kasarilta

Mukana apuvoimia Crobotista ja Trans-Siberian Orchestrasta.

Jo yli vuoden ajan mainioita karanteenijamitteluvideoita Youtube-kanavallaan julkaissut Anthrax-rumpali Charlie Benante on julkaissut jatkoa Rush-covereiden sarjalleen.

Benante on yhdessä Testament-kitaristi Alex Skolnickin ja Suicidal Tendencies -basisti Roberto ”Ra” Diazin kanssa tehnyt jo aiemmin etäjamivideot progemestarien klassikoista YYZ, La Villa Strangiato, Freewill sekä Red Barchetta, joista kahdella viimeksi mainitulla on mukana lisäksi Crobot-laulaja Brandon Yeagley. Nyt käsittelyyn on otettu Rushin Subdivisions vuoden 1982 Signals-pitkäsoitolta ja aiemmilta videoilta tuttu nelikko on jälleen ottanut mukaan myös vahvistuksia – kosketinsoitinosuuksista vastaa nimittäin Trans-Siberian Orchestrasta tuttu Mee Eun Kim.

Benante julkaisee 14. toukokuuta Silver Linings -levyn, jolle on koottu valittuja paloja rumpalin vuoden mittaan tekemistä karanteenijamitteluista vaihtuvien vierailijoiden kanssa. Mukana on covereita muun muassa Iron Maidenin, Kissin, Billie Eilishin ja U2:n kappaleista. Benanten ja kumppanien Rush-coverit julkaistaan puolestaan omana ep-levynään osana loppuvuonna vietettävää Record Store Dayta.