Artisti: Suicidal Tendencies

Kovaa vääntöä: thrash metalin nimimiehet jamittelevat ansiokkaasti Rush-klassikkoa

Näinkin voi kotikaranteenia viettää! Kun koko maailma on sulkeutunut neljän seinän sisälle koronavirusta karkuun, on muusikoilla vähän liikaakin vapaa-aikaa käytössään. Anthraxin Charlie Benante hyödyntää tilanteen julkaisemalla videosarjaa, jossa mies paukuttaa rumpuja välillä yksin, välillä kavereiden kanssa. Viikko sitten saatiin kuulla miehen tulkinta Van Halenin Hot for Teacherista, ja nyt on Rushin YYZ-ikivihreän vuoro.

Suicidal Tendenciesin Mike Muir ei ole koskaan äänestänyt eikä äänestä – ja nyt hän kertoo, miksi

Suicidal Tendencies oli huhtikuun lopussa toimittajien tentattavana pressitilaisuudessa Brasilian Sao Paulossa, ja puhe kääntyi – kuten yhdysvaltalaisten muusikoiden kohdalla on nykyään tapana käydä – politiikkaan ja Donald Trumpiin. Laulaja Mike Muir innostuikin kertomaan pitkät pätkät siitä, miksi hänen mielestään politiikka on rikki.

UUTUUS - Happy Joe Old Country Dry Apple Cider

Suicidal Tendencies -johtaja Mike Muir julkaisi liikuttavan muistokirjoituksen Aliens- ja Titanic-näyttelijä Bill Paxtonille

Tiesitkös, että Suicidal Tendencies -laulaja Mike Muir ja hiljattain menehtynyt näyttelijä Bill Paxton olivat teini-ikäisinä hyviä kavereita? Nyt tiedät, sillä Muir julkaisi yhtyeensä Facebook-sivulla pitkän muistokirjoituksen, jossa muusikko muistelee parivaljakon yhteisiä aikoja lehdenjakajina.

Suicidal Tendenciesin Institutionalized saa aivan uusia sävyjä, kun sen lauluraita korvataan pikkuoravakimityksellä

Eilen julkisuuteen nostettu video David Draimanista jamittelemassa Disturbedin Immortalized-biisiä kimitysäänellä näyttää keränneen suosiota, sillä sen vanavedessä maailman metalliblogit ovat bonganneet lisää saman alan huvitteluja. Nyt huomiota kerää jonkun nokkelikon tekemä Suicidal Tendencies -väännös, jossa klassinen Institutionalized luetaan läpi totutusta poikkeavassa muodossa. Sanotaanko nyt näin, että alkuperäisen version harhainen aggressio ei tule tässä esityksessä ihan yhtä vahvasti esille.