Tobias Forge muistelee Ghostin huonointa keikkaa: ”Olin että työntäkää tämä show hanuriinne”

Sami Lommi

Ghost saattaa olla rockmaailman kuumin nousija tällä hetkellä, mutta aina ei mene tälläkään bändillä putkeen. Kerrang kasasi yhteen eri artistien kertomuksia heidän uransa kehnoimmista keikoista, ja Ghostin tapauksessa sellainen löytyi ”tarkemmin määrittelemättömästä Euroopan maasta”, missä Ghost oli joskus lämmittelemässä Iron Maideniä.

”Sikäläisillä faneilla on tapana olla vähän häijyjä lämppäribändeille. Olin itsekin paskalla tuulella, ja yleisökin oli aika paska. Tai siltä ainakin tuntui”, Forge kertoo Kerrangin sivuilla.

”Niinpä unohdin lavapersoonani ja aloin kiukutella sekä huutaa yleisölle. Meidän oli tarkoitus soittaa vielä yksi kappale, mutta sen sijaan päätin lopettaa setin lyhyeen. Olin, että ’okei sitten, haistakaa vittu ja työntäkää tämä show hanuriinne!'”

”Se tuntui tarkoituksenmukaiselta sillä hetkellä, mutta kun pääsin pukuhuoneeseen asti, ajattelin, että sepä taisi olla aika epäammattimaista. Olen oppinut nyt läksyni.”

Kaipa sitä voi noin käydä paremmissakin perheissä, että käpy palaa huonona päivänä. Ghost näyttää lämmitelleen Maideniä Euroopassa vuonna 2016 Saksassa, Tanskassa ja Norjassa, joten olisiko joillain näillä keikoilla tämä episodi sitten koettu?

Ghostin seuraavia keikkoja saadaan joka tapauksessa odottaa pitkän aikaa, sillä orkesteri ei aio kiertää tänä vuonna käytännössä lainkaan.