”On todella surullista, miten moni herää vasta kuolinvuoteellaan” – Ennakkokuuntelussa tuoretta Red Eleveniä

Jyväskyläläisyhtye esittelee helpommin lähestyttävämpää puoltaan uudella singlellään.

https://youtu.be/RxQTN9TO4Y0

Vaihtoehtometalli/-rockyhtye Red Eleven julkaisee perjantaina 22. syyskuuta uuden Back In Time -singlensä. Soundin lukijoilla on nyt mahdollisuus ottaa varaslähtö kappaleeseen yllä olevan lyriikkavideon ensiesityksen merkeissä. Laulaja Tony Kaikkonen kuvailee singlen edustavan yhtyeen rauhallisempaa, suoraviivaisempaa ja ehkä helpommin lähestyttävää linjaa, vaikka siitä tuttuja Red Eleven -ansoja löytyykin.

”Lyriikoissa sukelletaan osin samoissa vesissä aiemman You’ve Been Warned -sinkun kanssa. Menneiden haikailua, tekemättömiä tekoja ja sanomattomia sanoja. On todella surullista, miten moni herää vasta kuolinvuotellaan. Päivät painetaan ’autopilotilla’ arjen harmaaseen tilkkutäkkiin hautautuneena ja viikonloppuna avaudutaan kännissä, miten ennen oli kunnollista. Ei uskalleta enää katsoa peiliin tässä ylisuorittamisen maailmassa, koska pelko siitä ettei enää tunnista/löydä itseään on liian suuri. Klisee? Ehkä. Siitä huolimatta meininki jatkuu samana”, Kaikkonen kuvailee.

Red Eleven keikkailee tulevana perjantaina singlejulkaisun merkeissä Helsingin Semifinalissa. Lavalle nousevat myös Nothing But Sunshine ja Silas Frey.