Todellista mannaa W.A.S.P.-faneille luvassa – 25 vuotta arkistossa lojunut elokuva julkaistaan vihdoin klassikkolevyn juhlavuoden kunniaksi

18.5.2017 10:17

Konseptilevy The Crimson Idol on yksi W.A.S.P.-yhtyeen tunnetuimmista ja ikonisimmista albumeista. Levyn julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi neljännesvuosisata ja tapausta juhlistetaankin niin levyn uusintapainoksella ja keikoilla kuin myös harvinaislaatuisen kuvamateriaalin kera, joka taatusti kiinnostaa jokaista yhtyeen fania.

The Crimson Idol kertoo Jonathan Aaron Steelen traagisen tarinan ryysyistä rikkauksiin. Rankan lapsuuden kokenut Steele nousee kansainväliseksi supertähdeksi, mutta putoaa lopulta korkealta ja kovaa. Levy suunniteltiin alun perin julkaistavaksi elokuvan kylkiäisenä, mutta jostain syystä tämä noin 50 minuuttinen pätkä ei koskaan nähnyt päivänvaloa. Nyt elokuva kuitenkin julkaistaan albumin uusintapainoksen yhteydessä ensimmäistä kertaa.

Napalm Recordsin julkaisema Re-Idolized ilmestyy niin cd- kuin vinyyliformaatissa ja elokuva puolestaan niin dvd:nä kuin Blu-Rayna. Uusintapainoksen tarkka julkaisupäivä ei vielä ole tiedossa, mutta ennakkofiiliksiä voi hakea tuoreesta trailerivideosta tuosta alta.

W.A.S.P. lähtee juhlavuoden kunniaksi myös kiertueelle ja saapuu sen merkeissä myös Suomeen. Blackie Lawless ja kumppanit nähdään syyskuun lopussa Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä.

Lisää luettavaa