Tom Morello julkaisi kauniin muistokirjoituksen Keith Flintistä – luuli Prodigy-tähteä aluksi roudariksi

5.3.2019 10:01

Useat muusikot ja julkisuuden henkilöt ovat muistelleet edesmennyttä Keith Flintiä sosiaalisessa mediassa, mutta Rage Against the Machinen Tom Morellon viesti ansaitsee tulla nostetuksi erikseen esille. Morello ja Flint operoivat aivan eri musiikkityylien parissa, mutta tämä ei estänyt kitarasankaria ihailemasta The Prodigyn vimmaista keulakuvaa.

”Muista, kun tapasin Keithin kiertueella Australiassa. En tiennyt, että hän oli muusikko, mutta hän oli joka tapauksessa mitä mainioin kaveri. Luulin aluksi, että hän oli australialainen roudari”, Morello kirjoittaa.

”Myöhemmin törmäsin häneen Pinkpop-festivaalin backstagella. Moikkasin häntä ja kysyin, minkä bändin roudarina hän työskenteli. ’Itse asiassa soitan bändissä, olen täällä esiintymässä’, hän vastasi. ’Kiva juttu, oliko teillä hyvä keikka’, kysyin. ’Oikeastaan me soitamme vasta Ragen jälkeen, olemme pääesiintyjiä’, hän sanoi. Minä olin että se kyllä täytyy nähdä!”

”Prodigy oli loppujen lopuksi yksi harvoista bändeistä, joka potki Ragea persuuksille, mitä keikkoihin tulee. He olivat uskomattoman kova kokoonpano ja Keith oli vahva, kiinnostava sekä vaarallinen keulakuva. Sain häneltä paljon vaikutteita, ja saan edelleen. Minulla oli ilo tavata Keith myös viime kesänä ja sain muistutuksen siitä, miten hieno ja lahjakas kaveri hän oli. Lepää rauhassa, Tulensytyttäjä.”

Lopuksi Morello huomauttaa, että itsemurha-ajatusten keskellä tulee hakea apua. Tämä on synkässä Pohjolassakin hyvä muistaa: älkää antako päänsisäisten mörköjen päästä niskan päälle. Lue Morellon viesti alta:

Lisää luettavaa