Tool-fanit huomio! – Orkesterin basistilla on teille lupaavia uutisia odotettuun uutuusalbumiin liittyen

Levytysprosessi on Tool-basistin mukaan ehtinyt jo melkoisen pitkälle.

Tool-basisti Justin Chancellor väläyttää tuoreessa haastattelussa orkesterin pitkään ja hartaasti odotetun uutuusalbumin olevan jo likimain 90 prosenttisesti valmiina. Orkesteri ei ole tunnetusti varsinaisesti hölötellyt viidennen albuminsa työstön edistymisestä, joten Chancellorin MetalSucks Podcastissa tekemää paljastusta voi pitää jo melkoisen merkittävänä tilannepäivityksenä.

”Se on jatkuvasti muuttuva juttu”, mies toteaa äänitysten edistymisestä. ”Olemme ikään kuin päässeet seuraavalle tasolle rundattuamme pari viimeistä viikkoa ja soitettuamme yhdessä. Olemme innoissamme toistemme seurasta ja aiomme tykittää homman kasaan kun pääsemme kotiin. Olemme valmiita tositoimiin.”

”Olemme noin 90-prosenttisesti valmiita, se on ollut kuin hullu tiedeprojekti, hieman kuin petrimaljojen kanssa puuhailua. Olemme olleet todella valikoivia siitä, mitä haluamme sisällyttää tulevalle levylle ja haluamme saada aikaan jotakin todella uniikkia. Saamme lisäksi selailla läpi loputtomasti materiaalia, joten kyseessä on ollut melkoinen prosessi — tosin hieman toisenlainen kuin aiemmin.”

Vaikka levytysprosessi vaikuttaisikin tämän perusteella olevan hyvinkin pitkällä, odotuksia ei kannattane päästää vielä riistäytymään käsistä, sillä yhtyeen Twitter-tilistä vastaava taho on aiemmin tyrmännyt odotukset uutuusalbumin ilmestymisestä tämän vuoden puolella.