Tool juhlii debyytti-ep:n merkkivuotta – Julkaisi nimikappaleesta uuden pidennetyn version

Opiaten pidennetty versio on tuttu yhtyeen keikoilta.
1.3.2022 20:07

Tool-yhtyeen ensimmäinen kaupallinen julkaisu Opiate-ep täyttää tänä vuonna pyöreät 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi yhtye on tänään (1.3.) julkaissut kappaleesta uuden pidennetyn ja päivitetyn version, joka kulkee nimellä Opiate². Voit kuunnella kappaleen tuosta alapuolelta.

Kappaleelle on tehty myös musiikkivideo, joka on bändin ensimmäinen laatuaan 15 vuoteen. Tool-kitaristi Adam Jones, joka on työstänyt myös bändin aiemmat videot, on tehnyt Opiate²-videon yhdessä Dominic Hailstonen kanssa, joka on työskennellyt visuaalien parissa muun muassa Alien: Covenant -elokuvassa. Tämä lyhytelokuvan muodossa oleva musiikkivideo julkaistaan ainoastaan blu-ray -formaatissa, jonka mukana tulee lisäksi 46-sivuinen kirja, jossa on kuvia kulissien takaa ja haastatteluja. Blu-ray ilmestyy 18. maaliskuuta.

Tool kiertää parhaillaan Pohjois-Amerikkaa. Myöhemmin keväällä bändi saapuu kiertueelle Eurooppaan ja keikkailee muun muassa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa ja Puolassa. Suomeen yhtye ei valitettavasti tällä kertaa saavu.

 

Lisää luettavaa