Tool-nokkamies tiedottaa: yhtyeen ikuisuusprojektiksi venynyt albumi on purkissa – mutta matkassa voi olla vielä yksi mutka

4.1.2019 21:53

Toolin seuraajaa 10,000 Days -albumille on odotettu kuin kuuta nousevaa jo hyvän tovin päälle vuosikymmen, mutta nyt orkesterin nokkamies Maynard James Keenanilla on vihdoin hyvin rohkaisevia uutisia: uusi levy on miksausta vaille valmis – vai onko?

Yhtyeen jäsenistö on jo aiemmin vihjaillut/lupaillut, että vuonna 2019 saattaisi alkaa niin sanotusti tapahtua, ja Keenanin viimeisin twiitti vain vahvistaa tätä käsitystä, mutta monet ovat jättäneet erään sanavalinnan tyystin huomiotta. Kun päivitystä tutkailee nimittäin hivenen tarkemmin, niin kyllähän sieltä yksi ”jos” paljastuu.

Voit lukea miehen päivityksen alta.

”Päivitys: viimeiset lauluraidat äänitetty kuukausia sitten. Sitten jenkki-, euro-, brittirundi APC:n [A Perfect Circle] kanssa. Jos kaikki Toolin instrumenttiraidat ovat purkissa, edessä pitkä on miksausprosessi. Sillä välin Pusciferin kanssa kirjoittamista/filmausta/nauhoitusta #Puscifer2020:tta varten & bändin Facebook-sivuilla viinijutuilla trollaamista.”

Lisää luettavaa