Totta se on: Metallica saapuu ensi kesänä Suomeen – lämmittelijäbänditkin ovat kohdallaan

24.9.2018 11:00

Kyllähän ne aamupäiväiset huhut pitivät paikkansa! Suuri ja mahtava Metallica saapuu kuin saapuukin Suomeen ensi vuonna. Yhtye konsertoi Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa 16. heinäkuuta. Tapahtuman pääsyliput maksavat alkaen 89 euroa, ja ennakkomyynti alkaa 28. syyskuuta Ticketmasterissa.

Orkesterin mukana kiertää kaksi lämppäriä: norjalainen Bokassa ja suomalaisten suosikiksi kohonnut Ruotsin satanisti-ihme Ghost. Tämä yhdistelmä herättänee innostusta monissa raskaan rockin ystävissä!

Konsertille on avattu omat nettisivut osoitteeseen metallicafinland.fi, sieltä löytyy kootusti tapahtumaan liiittyvää tietoa. Sivustoa päivitetään kevään ja kesän mittaan lisätiedoilla konsertin käytännön järjestelyistä. Pääsylipun ostavat saavat myös omakseen yhtyeen Hardwired… To Self-Destruct -albumin joko cd:nä tai digitaalisena versiona. Soundi on tapahtuman virallinen yhteistyökumppani.

Sinne vain sitten! Mainitaan vielä tähän loppuun, että tällaisella Metallica-nimigeneraattorillakin voi leikkiä, jos siltä tuntuu. Mikähän coveri Kirkiltä ja Robilta kuullaan Hämeenlinnassa?

Lisää luettavaa