Travis Scott, MØ, The 1975, Brockhampton… – Ruisrockin juhlavuoden ensimmäiset esiintyjät julki

12.12.2018 12:40

Ensi kesänä 50. kertaa juhlittava Turun Ruisrock järjestetään tuttuun tapaan Ruissalossa 5.-7. heinäkuuta. Juhlavuoden ensimmäiset esiintyjät on nyt julkistettu.

Ulkomaanvahvistuksina Turkuun saapuvat moninkertaisesti platinaa myynyt artisti-tuottaja Travis Scott, elektronisia biittejä ja popkoukkuja yhdistelevä tanskalainen , räppäri ja lauluntekijä Future, perinteistä räppiä ja vaihtoehtoisempaa otetta yhdistelevä hiphop-kokoonpano Brockhampton, BBC:n Sound of 2018 -äänestyksen voittanut norjalainen Sigrid sekä brittiläinen The 1975 -yhtye (kuvassa).

Kotimaisista esiintyjistä mukana ovat ainakin Pää Kii, D.R.E.A.M.G.I.R.L.S., Anna Puu, Apulanta, soolouraa aloitteleva Pauliina Kokkonen, Sanni, Paula Vesala, Younghearted sekä Badding-tunnelmissa konsertoiva Ville Valo & Agents.

Ruisrockin juhlavuosi startataan jo helmikuussa talvifestivaali Ruishelmen merkeissä. Ruishelmi valloittaa Turun Logomon 8.-9. helmikuuta ja lavalle nousevat tuolloin muun muassa JVG, Sanni, Evelina, Ellinoora, Pyhimys ja Ruusut.

Ruisrockin kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.  Ruishelmen liput myy Lippu.fi. Lisää festivaaliuutisia ja ohjelmajulkistuksia on luvassa talven mittaan.

Lisää luettavaa