Ruishelmi täyttää Logomon kotimaisilla artisteilla ja kasvijameilla – Talvifestivaali käynnistää Ruisrockin juhlavuoden

Ruisrockia vietetään ensi kesänä jo 50. kertaa.
30.10.2018 12:20

Turun Ruisrock järjestetään jälleen 5.-7. heinäkuuta 2019. Koska kyseessä on järjestyksessään 50. Ruisrock, on tiedossa paljon juhlallisuuksia. Juhlavuosi polkaistaankin käyntiin helmikuussa Turun Logomon valtaavan Ruishelmi-talvifestivaalin merkeissä.

Kaksipäiväinen Ruishelmi marssittaa 8.-9. helmikuuta lavalle joukon jo paikkansa vakiinnuttaneita kotimaisia artisteja kuin myös nousevia nimiä. Esiintyjäkaartiin kuuluvat Sanni, JVG, Ellinoora, Gasellit, Ruusut, Iisa, Evelina, Ida Paul & Kalle Lindroth, Adi L Hasla, Elias Gould, Younghearted sekä yhden talven harvoista esiintymisistään tekevä Pyhimys.

Mukana on myös kokoillan dj-seteistä vastaavat D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. sekä Tavastian Lauantaidisko & Ystävät. Festivaaleilla löytyy myös YleX-lava, jolla esitellään kotimaisen musiikin lupaavimpia artisteja. Läpimurto-artistien lista julkaistaan alkuvuodesta. Lisäksi Logomosta löytyy Ruisrockistakin tuttu Reivikontti sekä erikoisuutena Kasvijamit, jossa soitetaan viherkasveja ja tanssitaan niiden kanssa.

”Ruishelmi tuo festarifiilistä keskelle pimeintä talvea ja kokoaa ihmiset juhlimaan ja nauttimaan. Otamme koko Logomon haltuun ja luomme siitä labyrintin, jossa voi vaeltaa tunnelmasta toiseen ja kokea upeita ja odottamattomia elämyksiä. Ruisrockin juhlavuotena katsomme menneen sijaan eteenpäin ja haluamme tehdä tulevaisuudesta paremman. Pyrimme vaikuttamaan siihen, että maailma olisi reilumpi ja parempi paikka kaikille olla, elää ja hengittää. Talvifestivaali on täydellinen tapa potkaista juhlavuosi käyntiin!” hehkuttaa promoottori Mikko Niemelä.

Tapahtumaan on saatavilla yhden päivän lippuja alkaen 52,50 euroa ja kahden päivän alkaen 93,50. Lippuja myy Lippupiste. Saatavilla on myös hotellipaketteja. Festivaalin ikäraja on 18, ja koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta.

Lisää luettavaa