Trio Niskalaukaus paiskaa mittavan Suomen-kiertueen ennen pitkää taukoa – Ota haltuun myös yhtyeen näyttävä livevideo!

5.9.2018 19:02

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus lähtee (ainakin) kahdentoista konsertin mittaiselle syyskiertueelle. Lisäykset ovat mahdollisia, ja tällä hetkellä rundi koostuu seuraavista esiintymisistä:

28.09. Oulu, Hevimesta
29.09. Nivala, Tuiskula
05.10. Vantaa, Tulisuudelma
06.10. Anjala, Mari´s Coffee
27.10. Lahti, Finlandiaklubi
02.11. Kuopio, Henry’s Pub
03.11. Viitasaari, Viitasaari Areena
09.11. Tampere, Olympia
16.11. Helsinki, Tavastia
17.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
23.11. Lappeenranta, Amarillo
24.11. Jyväskylä, Lutakko

Trio Niskalaukauksen väkeväksi todettu livetoimitus kannattaa ottaa haltuun tulevien esiintymisten myötä, sillä Lutakon-konsertin jälkeen yhtye vetäytyy lähes puolentoista vuoden mittaiselle keikkatauolle.

– Olemme esiintyneet suhteellisen tiiviisti kesästä 2017 alkaen, ja yleisöä on riittänyt kiitettävästi joka puolelle. Erityisen hienoa on ollut huomata, että kuulijakuntamme ikärakenne on selvästi laajentunut ja jos vähän liioitellaan, niin keikoilla on näkynyt porukkaa vauvasta vaariin, sanoo Timo Rautiainen.

– Bändin sisäinen ilmapiiri on ollut toinen ilahduttava asia. Meillä on ollut älyttömän kivaa keskenämme, joten rundin päättävän Lutakon-konsertin jälkeen ei ole (näillä näkymin) luvassa avointen tai suljettujen kirjeiden jakotilaisuutta!

Trio Niskalaukaus ei aio käyttää marraskuun lopulla alkavaa esiintymistaukoa lepäilyyn. Päinvastoin.

– Olemme jo kirjoittaneet uutta materiaalia, ja ensi vuosi vierähtää seuraavan studioalbumin työstämisen parissa. Palaamme luonnollisesti levyn myötä lavoille, ja jos suunnitelmat pitävät kutinsa, niin pitkäsoitto ilmestyy kevättalvella 2020, kertoo Rautiainen.

Tulevaa kiertuetta silmällä pitäen Trio Niskalaukaus on myös julkaissut 360-livevideon kappaleesta Toisen luokan kansalainen. Sen pariin pääsee tuolla tekstin yläpuolella.

Lisää luettavaa