Trump-kritisoija Moby kutsuttiin dj:ksi virkaanastujaisbileisiin – Nämä kappaleet kuultaisiin, mikäli hän olisi ottanut keikan vastaan

Kone- ja dancemusiikkivelho Moby on yksi äänekkäimmistä Donald Trumpia kritisoivista muusikoista. Nyt levynpyörittäjä kertoo saaneensa varsin yllättävän keikkatarjouksen.

– Hahahahaha, eräs tapahtumajärjestäjä kysyi minulta juuri, voisinko harkita tulevani dj:ksi yksiin Trumpin virkaanastujaisbileisiin. Hahahahaha, siis oikeasti? En voi lopettaa nauramista, Moby kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Moby ilmoitti sarkastisesti tulevansa dj:ksi, jos Trump puolestaan julkistaa omat verotietonsa. Ne eivät normaalisti ole julkista tietoa, mutta presidentit ja presidenttiehdokkaat ovat 70-luvulta lähtien perinteisesti julkistaneet verotietonsa läpinäkyvyysperiaatteen vuoksi. Trump on ensimmäinen presidentti, joka pitää edelleen omat tietonsa salassa ja katkaisee näin 40 vuoden perinteen.

Facebook-päivityksessään Moby myös kertoi todennäköisesti soittavansa bileissä muun muassa Public Enemyä ja Stockhausen-remiksejä, mikäli hän jostain syystä olisi ottanut tarjotun keikan vastaan.

Tästä innostuneena Billboard-lehti otti Mobyyn yhteyttä ja pyysi tätä kokoamaan Spotify-soittolistan kappaleista, joita hän voisi soittaa Trumpin virkaanastujaisissa. Listalta löytyykin niin Public Enemyn Fight The Power, Green Dayn American Idiot, The Clashin I’m So Bored With The U.S.A. kuin myös Rage Against The Machinea, Sex Pistolsia ja John Lennonia.