Tulevasta Twin Peaks -kaudesta julkaistiin teaser, joka saanee jokaiselta sarjan soundtrackin ystävältä niskakarvat pystyyn

Vuoden 2017 alkupuolella alkavaksi aiotun Twin Peaksin uuden tuotantokauden kohtaamat ennakko-odotukset ovat melkoiset. David Lynchin luotsaaman kulttisarjan ykköskauden asema populaarikulttuurin kaanonissa on kiistaton, vaikka toinen tuotantokausi ja Fire Walk With Me -elokuva eivät välttämättä vastaavanlaisesta klassikkostatuksesta nautikaan. Käsikirjoittaja Mark Frostin mukaan tarkoituksena on kuitenkin ammentaa aivan kaikesta aiemmasta Twin Peaks -mytologiaan liittyvästä ja jatkaa tarinaa siitä mihin alkuperäissarjassa jäätiin. Varsin vaikuttava tekijäkaartikin heijastelee selkeästi tätä lähestymistapaa ja erityisesti sarjan musiikin ystäviä ilahduttanee tieto säveltäjämestari Angelo Badalamentin mukanolosta.

Kiimaa entisestään nostattaakseen Showtime-kanava onkin nyt julkaissut lyhyen, mutta äärimmäisen tehokkaan teaserin tulevasta, vieläpä Badalamentin itsensä tähdittämänä. Kun pätkän visuaalinen antikin on taattua twinpeaksia, ei liene tarpeen kysellä tukilta ollaanko tässä nyt jonkin suuremman jäljillä.

Katso teaser tästä: