Tuomari hylkäsi yhden Marilyn Mansonia vastaan nostetun raiskaussyytteen

Trish Badger / imageSPACE / Shutterstock

Marilyn Manson sai oikeusrintamalla vaihteeksi suotuisia uutisia. TMZ ja Pitchfork uutisoivat, että tuomari on hylännyt yhden nimettömänä julkisuudessa pysyneen naisen nostamat raiskaus- ja ahdistelusyytteet. Naisen mukaan hän seurusteli Mansonin kanssa vuonna 2011, ja suhteen aikana Manson raiskasi ja uhkasi tappaa hänet.

Tuomarin mielestä syytteessä mainitut seikat eivät riitä niin kutsutun ”delayed discovery rule” -säännön soveltamiseen. Sääntöä käytetään silloin, kun rikoksesta on kulunut aikaa ja uhri ei ole havainnut tai ymmärtänyt ajoissa hänelle aiheutuneita vammoja. Mansonin tapauksessa kanteen nostanut nainen kertoi painaneensa raiskausmuiston mielestään ja nostaneen siksi syytteen vasta vuosia rikoksen jälkeen. Naisella on 20 päivää aikaa lisätä kanteeseensa uusia, tapauksen kannalta oleellisia seikkoja.

Mansonille tämä on vasta alkua, sillä laulajalla on edessään vielä kolme muuta kannetta. Mansonia ovat syyttäneet seksuaalisesta väkivallasta näyttelijä Esmé Bianco, malli Ashley Morgan Smithline sekä Mansonin entinen avustaja. Myös näyttelijä Evan Rachel Wood nimesi hänet ahdistelijakseen aiemmin tänä vuonna.