Turku Band Festival järjestetään jo neljättä kertaa – Ilmainen kaupunkifestivaali levittää musiikin ilosanomaa monipuolisesti

Nelipäiväisen tapahtuman aikana lavoille nousee yhteensä 58 yhtyettä.
8.1.2018 10:17

Kaupunkifestivaali Turku Band Festival käynnistyy jälleen keskiviikkona 10. tammikuuta ja jatkuu aina lauantaihin saakka. Tänä aikana yhdeksän eri keikkapaikan lavoille nousee yhteensä 58 yhtyettä – ja vieläpä ihan ilmaiseksi. Tuttuun tapaan musiikkityylejä kuullaan laidasta laitaan, punkista popin kautta metalliin. Tapahtumapaikat ja virallinen ohjelma löytyvät täältä.

Nelipäiväisen tapahtuman idea on tarjota turkulaisille kattava otanta kaupungin bänditoiminnan ja paikallisen musiikin monipuolisuudesta. Tänä vuonna neljättä kertaa järjestettävä Turku Band Festival on aiempien vuosien aikana kerännyt lähes 10 000 kävijää ja festivaaleilla on esiintynyt tähän mennessä 183 paikallista yhtyettä. Tapahtuma syntyy paikallisten aktiivien talkootyönä, mikä mahdollistaa keikkojen maksuttomuuden.

– Uusista tuulista kiinnostuvien kannattaa ryhtyä uteliaaksi sen suhteen, mitä stadionkeikkojen ja suoratoistopalvelujen suosituslistojen ulkopuolella tapahtuu, nimittäin vastaus on, että paljon, ainakin täällä Turussa, toteaa talkootyöläisten joukkoon kuuluva musiikkitieteilijä Tiina Käpylä.

Lisää luettavaa