Turun Utopia aktivoituu keikkarintamalla – Virallisia avajaisia juhlitaan Teflon Brothersin tahtiin

Keväällä auenneella Utopia Clubilla pääsee viimein nauttimaan myös elävästä musiikista.

Turun Humalistonkadulla entisen Klubin/Gongin tiloissa on ollut nyt muutaman vuoden hiljaista. Hiljaisuus katkeaa vihdoin, kun tiloihin keväällä noussut Utopia Club viettää virallisia koko talon avajaisia lauantaina 3. heinäkuuta. Avajaisten musiikillisesta annista vastaavat Teflon Brothers sekä dj-vieraat. Liput Teflon Brothersin keikalle maksavat 22€, muuten tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Utopia Clubin on tarkoitus täyttää Klubin/Gongin jättämä aukko Turun elävän musiikin tarjontaan ja toimia matalan kynnyksen keikkapaikkana myös pienemmille bändeille genreen katsomatta. Kolmikerroksisen klubin kaksi pienempää tilaa avattiin jo aiemmin keväällä, mutta nyt virallisten avajaisten myötä saadaan myös keikkatoiminta potkaistua kunnolla käyntiin, kun isoin tila vihdoin aukeaa.

”Ajatuksena on pitää homma simppelinä niin, että parissa kerroksessa on dj-musiikkia ja ylimmässä kerroksessa sitten livekeikkaa kautta yökerhoelämää. Ja kun ollaan yksityisessä omistuksessa eikä ketjuravintola niin yritetään pitää fiilis myös sen mukaisena ja huolehtia, että asiakkaat viihtyy”, klubin omistajaveljesten toinen osapuoli Jukka Lampikoski kertoi Soundille alkukeväästä.